Αρχική 19.12.2014

Facebook

Istituto Italiano di Cultura di Salonicco
facebook

Σύνδεση - ΕγγραφήIstituto Italiano di Cultura di Salonicco
Ανακοίνωση - Οδηγίες για τις εξετάσεις Διπλωμάτων - Δεκέμβριος 2014

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

  • Όλες οι εξετάσεις, γραπτές και προφορικές, θα λάβουν χώρα στο Πειραματικό Σχολείο του Α.Π.Θ., Δελμούζου 1 & Αγίας Σοφίας 41, Θεσσαλονίκη.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στο χώρο εξετάσεων τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το καθορισμένο ωράριο εξέτασης.

ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΙΠΛΩΜΑΤΟΣ Β2 – KYRIAKH 14/12/2014

Ώρα προσέλευσης: 9:00

Ώρα έναρξης :    9:30

 
Υπηρεσία παραλαβής Διπλωμάτων και CELI στη Θεσσαλονίκη

Δεκέμβριος 2014

Σας ενημερώνουμε οτι τη Δευτέρα 15/12 ώρα 11:00-16:00 θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής στη Θεσσαλονίκη των Διπλωμάτων και πιστοποιητικών CELI που αποκτήθηκαν στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Η υπηρεσία θα λειτουργήσει στο Επίτιμο Προξενείο της Ιταλίας, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 47, κατόπιν συνεννόησης με το Ινστιτούτο μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό αίτημα αποκλειστικά μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. εντός της 9ης Δεκεμβρίου. Το Ινστιτούτο θα απαντήσει στο αίτημά τους έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την παραλαβή, θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και την επιβεβαίωση αποδοχής του αιτήματός τους.

Έντυπο αιτήματος

 
Ανακοίνωση

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης διέκοψε οριστικά τη λειτουργία του στις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του στη Θεσσαλονίκη όσον αφορά σε πολιτιστικά δρώμενα και εξετάσεις Diploma και Celi, ανέλαβε το ομόλογο Ινστιτούτο της Αθήνας στο οποίο και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται από εδώ και στο εξής: Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) 47 - 10433 Αθήνα - τηλ. 210 5242646.

Όσον αφορά στη χειμερινή εξεταστική περίοδο 2014, παραμένει εν ισχύ αυτή η πλατφόρμα για τις online εγγραφές καθώς και η ιστοσελίδα www.iicsalonicco.gr για τις σχετικές πληροφορίες.

 
Οδηγίες χρήσης

Καλώς ήλθατε στο σύστημα online εγγραφών του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου της Θεσσαλονίκης!

 

Για να ξεκινήσετε επιλέξτε Δημιουργία λογαριασμού για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό

ή συμπληρώστε το όνομα χρήστη και των κωδικό σας και πατήστε το πλήκτρο Σύνδεση εάν έχετε ήδη λογαριασμό.

Προτού εγγραφείτε διαβάστε τις Οδηγίες εγγραφής

 
Ανακοίνωση - Παραλαβή Διπλωμάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα Διπλώματα ιταλικής γλώσσας επιπέδου Α2, Β1, Β2, Γ1 και Γ2 της εξεταστικής Ιουνίου 2014 είναι διαθέσιμα για παραλαβή.

Από την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2012 δεν προβλέπεται πλέον καταβολή εισφοράς 20 € για την παραλαβή του Διπλώματος ιταλικής γλώσσας επιπέδου Γ2. Η καταβολή εισφοράς παραμένει εν ισχύ για τα Διπλώματα Γ2 των προηγούμενων εξεταστικών.

 
Ανακοίνωση - Παραλαβή CELI

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα πιστοποιητικά της εξεταστικής CELI adolescenti Μαϊου 2014 και CELI Ιουνίου 2014 είναι διαθέσιμα για παραλαβή.

 
Top