Αρχική 03.09.2015

Facebook

Istituto Italiano di Cultura di Salonicco
facebook

Σύνδεση - ΕγγραφήIstituto Italiano di Cultura di Salonicco
Risultati CELI - Giugno 2015

http://www.iicatene.esteri.it/IIC_Atene/Menu/Imparare_Italiano/I_corsi_di_lingua/Esami_ed_attestati/

 

 
Υπηρεσία παραλαβής Διπλωμάτων και CELI στη Θεσσαλονίκη

Ιούνιος 2015

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 16/6 έως την Πέμπτη 18/6 ώρα 13:30-15:30 θα υπάρχει στη Θεσσαλονίκη δυνατότητα παραλαβής Διπλωμάτων και πιστοποιητικών CELI που αποκτήθηκαν στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Η υπηρεσία θα λειτουργήσει στο Επίτημο Προξενείο της Ιταλίας, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 47, κατόπιν συνεννόησης με το Ινστιτούτο μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό αίτημα αποκλειστικά μέσω e-mail στη διεύθυνση iicatene.diplomi@esteri.it εντός της 8ης Ιουνίου. Το Ινστιτούτο θα απαντήσει στο αίτημά τους έως τις 9 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την παραλαβή, θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και την επιβεβαίωση αποδοχής του αιτήματός τους.

 
Ανακοίνωση - Παραλαβή CELI

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα πιστοποιητικά της εξεταστικής CELI Νοεμβρίου 2014 είναι διαθέσιμα για παραλαβή.

 
Εξετάσεις CELI Adolescenti - Μάιος 2015

Για τις πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις CELI Adolescenti εξεταστικής Μαϊου 2015 ακολουθήστε το σύνδεσμο http://www.iicatene.esteri.it/IIC_Atene/Menu/Imparare_Italiano/I_corsi_di_lingua/Esami_ed_attestati/

 
Εξετάσεις CELI - Ιούνιος 2015

Για τις πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις CELI εξεταστικής Ιουνίου 2015 ακολουθήστε το σύνδεσμο http://www.iicatene.esteri.it/IIC_Atene/Menu/Imparare_Italiano/I_corsi_di_lingua/Esami_ed_attestati/

 
Εξετάσεις Διπλωμάτων - Ιούνιος 2015

Για τις πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις των Διπλωμάτων που χορηγεί το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο - εξεταστική Ιουνίου 2015 - ακολουθήστε το σύνδεσμο http://www.iicatene.esteri.it/IIC_Atene/Menu/Imparare_Italiano/I_corsi_di_lingua/Docenti_e_testi/

 
Ανακοίνωση

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης διέκοψε οριστικά τη λειτουργία του στις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του στη Θεσσαλονίκη όσον αφορά σε πολιτιστικά δρώμενα και εξετάσεις Diploma και Celi, ανέλαβε το ομόλογο Ινστιτούτο της Αθήνας στο οποίο και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται από εδώ και στο εξής: Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) 47 - 10433 Αθήνα - τηλ. 210 5242646.

Όσον αφορά στη χειμερινή εξεταστική περίοδο 2014, παραμένει εν ισχύ αυτή η πλατφόρμα για τις online εγγραφές καθώς και η ιστοσελίδα www.iicsalonicco.gr για τις σχετικές πληροφορίες.

 
Οδηγίες χρήσης

Καλώς ήλθατε στο σύστημα online εγγραφών του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου της Θεσσαλονίκης!

 

Για να ξεκινήσετε επιλέξτε Δημιουργία λογαριασμού για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό

ή συμπληρώστε το όνομα χρήστη και των κωδικό σας και πατήστε το πλήκτρο Σύνδεση εάν έχετε ήδη λογαριασμό.

Προτού εγγραφείτε διαβάστε τις Οδηγίες εγγραφής

 
Top