Αρχική 28.11.2014

Facebook

Istituto Italiano di Cultura di Salonicco
facebook

Σύνδεση - ΕγγραφήIstituto Italiano di Cultura di Salonicco
Εξετάσεις Diploma B2 - Δηλώσεις προφορικών

Σας ενημερώνουμε οτι οι εξετάσεις για την απόκτηση του Diploma di lingua italiana livello B2 θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Ως εκ τούτου η υπηρεσία online δηλώσεων προφορικών δεν θα λειτουργήσει.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα λάβουν σχετική ενημέρωση μέσω mail.

 
Υπηρεσία παραλαβής Διπλωμάτων και CELI στη Θεσσαλονίκη

Νοέμβριος 2014

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 25/11 ώρα 15:00-16:00 και την Τετάρτη 26/11 ώρα 11:00-13:00 θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής στη Θεσσαλονίκη των Διπλωμάτων και πιστοποιητικών CELI που αποκτήθηκαν στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Η υπηρεσία θα λειτουργήσει στο Goethe Institut, Βασ. Όλγας 66, κατόπιν συνεννόησης με το Ινστιτούτο μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό αίτημα αποκλειστικά μέσω e-mail στη διεύθυνση info@iicsalonicco.gr εντός της 7ης Νοεμβρίου. Το Ινστιτούτο θα απαντήσει στο αίτημά τους έως τις 14 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την παραλαβή, θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και την επιβεβαίωση αποδοχής του αιτήματός τους.

 
Εξετάσεις CELI - Δηλώσεις προφορικών

Σας ενημερώνουμε οτι, για οργανωτικούς λόγους, η υπηρεσία online δηλώσεων προφορικών για την εξεταστική CELI Νοεμβρίου 2014 δεν θα λειτουργήσει. Στη Θεσσαλονίκη οι προφορικές εξετάσεις θα διεξαχθούν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στο Goethe Institut, Βασ. Όλγας 66.

Από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να λάβουν γνώση του αναλυτικού προγράμματος εξετάσεων:

· σ' αυτή την πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό αποτελεσμάτων

ή

· στην ιστοσελίδα http://www.iicatene.esteri.it/IIC_Atene/Menu/Imparare_Italiano/I_corsi_di_lingua/Esami_ed_attestati/

 
Ανακοίνωση

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης διέκοψε οριστικά τη λειτουργία του στις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του στη Θεσσαλονίκη όσον αφορά σε πολιτιστικά δρώμενα και εξετάσεις Diploma και Celi, ανέλαβε το ομόλογο Ινστιτούτο της Αθήνας στο οποίο και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται από εδώ και στο εξής: Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) 47 - 10433 Αθήνα - τηλ. 210 5242646.

Όσον αφορά στη χειμερινή εξεταστική περίοδο 2014, παραμένει εν ισχύ αυτή η πλατφόρμα για τις online εγγραφές καθώς και η ιστοσελίδα www.iicsalonicco.gr για τις σχετικές πληροφορίες.

 
Οδηγίες χρήσης

Καλώς ήλθατε στο σύστημα online εγγραφών του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου της Θεσσαλονίκης!

 

Για να ξεκινήσετε επιλέξτε Δημιουργία λογαριασμού για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό

ή συμπληρώστε το όνομα χρήστη και των κωδικό σας και πατήστε το πλήκτρο Σύνδεση εάν έχετε ήδη λογαριασμό.

Προτού εγγραφείτε διαβάστε τις Οδηγίες εγγραφής

 
Αποτελέσματα CELI Ιουνίου 2014

Τα αποτελέσματα CELI της εξεταστικής Ιουνίου 2014 θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00.

 
Ανακοίνωση - Παραλαβή Διπλωμάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα Διπλώματα ιταλικής γλώσσας επιπέδου Α2, Β1, Β2, Γ1 και Γ2 της εξεταστικής Ιουνίου 2014 είναι διαθέσιμα για παραλαβή.

Από την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2012 δεν προβλέπεται πλέον καταβολή εισφοράς 20 € για την παραλαβή του Διπλώματος ιταλικής γλώσσας επιπέδου Γ2. Η καταβολή εισφοράς παραμένει εν ισχύ για τα Διπλώματα Γ2 των προηγούμενων εξεταστικών.

 
Ανακοίνωση - Παραλαβή CELI

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα πιστοποιητικά της εξεταστικής CELI adolescenti Μαϊου 2014 και CELI Ιουνίου 2014 είναι διαθέσιμα για παραλαβή.

 
Top